Două surori din Italia au plătit 30.000 de euro pentru a-l ucide pe soțul uneia dintre ele

O dramă familială care s-a desfășurat în orașul italian Soriano nel Cimino, din provincia Frosinone (Lazio) a lăsat înmărmurită toată Italia.

Două surori, dintre care una era soția victimei, au plătit suma de 30.000 de euro unui asasin pentru a-l elimina pe Salvatore Bramucci, un bărbat de 57 de ani, care era soțul uneia dintre ele.

- Continuarea după publicitate -

Bărbatul italian a fost împușcat mortal la data de 7 august 2022, în timp ce se afla în mașina sa, la o scurtă distanță de domiciliul său.

Conform ziarului Il Messaggero, Elisabetta Bacchio, soția lui Salvatore, a solicitat ajutorul surorii sale pentru a scăpa de soț, pe care îl acuza că era violent cu ea.

700-202309301942
Elisabetta Bacchi și Salvatore Bramucci. Sursă foto: fanpage.it.

Afirmațiile Elisabettei indică o situație devenită insuportabilă pentru ea, care se temea însă să depună plângere împotriva soțului său.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De asemenea, din investigațiile autorităților reiese că Salvatore Bramucci intenționa să părăsească Italia și să plece cu fiica lor la Tenerife, lucru care a amplificat tensiunile în cadrul cuplului.

În plus, citând o ordonanță, ziarul italian Il Messaggero menționează că Bramucci ar fi luat casa părinților Elisabettei după ce le-ar fi împrumutat bani, comportându-se ca un camătar.

Informațiile privind suma pe care surorile Bacchio erau dispuse să o plătească asasinului au fost arătate într-o ordonanță emisă de judecătorul de investigații preliminare de la Tribunalul din Viterbo.

Aceeași instanță a dispus arestarea preventivă a Elisabettei Bacchio, care se află acum în închisoarea din Civitavecchia. În timpul interogatoriului său, inculpata a ales să nu răspundă la întrebările judecătorului.

În ceea ce privește autorul crimei, acesta a fost reținut la câteva luni după asasinat și se află acum în închisoarea Mammagialla din Viterbo.

- Continuarea după publicitate -

Conform cercetărilor, s-a dedus că surorile Bacchio ar fi fost cele care au comandat uciderea, iar asasinul plătit a fost cel care a pus în practică planul criminal.