Două surori gemene din Italia au împlinit 100 de ani. „Pentru noi este un dar de la Dumnezeu”

Două pensionare din Anzano, regiunea Puglia, și-au sărbătorit recent ziua de naștere. Cele două femei sunt gemene și au împlinit 100 de ani fiecare, relatează Foggia Today.

Locuiesc într-un mic sătuc de aproximativ 1.300 de locuitori, în provincia Foggia din însorita Puglie.

Copiii, nepoții și mare parte dintre locuitorii satului, au fost alături de Francesca și Maria Ricciardi, surori gemene născute la 23 ianuarie 1923.

Câteva rude au venit tocmai din Statele Unite ale Americii, în mos special pentru acest eveniment.

În secolul lor de viață cele două femei au lucrat la câmp și s-au dedicat familiei. Maria s-a căsătorit și a avut patru copii, Francesca nu s-a căsătorit niciodată și nu are copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru Francesca (Cecca pentru cei care o cunosc), sărbătorirea a 100 de ani este un dar de la Dumnezeu.

Povestind despre Anzano, localitatea în care a s-a născut și a trăit până în ziua de astăzi, Francesca a spus că „nu mai este ca înainte”, din cauza depopulării zonei.

Îmbrăcate la fel, cele două surori centenare au fost sărbătorite luni cu un tort imens, în forma numărului 200, totalul anilor purtați pe umeri de Francesca și Maria.

Invitați la petrecere au fost reprezentanții administrației locale și parohul orașului don Michele De Vincentis.

„Tot satul a fost să le felicite, unitatea și participarea unanimă la o astfel de sărbătoare este forța acestor sate mici”, au transmis autoritățile locale. Video AICI.

Distribuie acest articol