Două zboruri Wizz Air din România spre Italia și Germania anulate din lipsă de personal

Două curse aeriene, operate de compania Wizz Air, au fost anulate brusc vineri, 10 iunie 2022, lăsând zeci de pasageri fără posibilitatea de a ajunge la destinație și fără nicio explicație.

Potrivit publicației Bună Ziua Iași, cele două zboruri urmau să fie efectuate de la Iași către Bergamo, în Italia, și către Memmingem, în Germania.

Prima cursă, cea spre Italia, era programată pentru decolare la ora 13:35, în timp ce cea pentru Germania trebuia să plece la 14:25.

Cu toate acestea, pasagerii celor două zboruri s-au trezit din senin că nu pot ajunge la destinație și că sunt nevoiți să-și reprogrameze călătoria.

După ce pasagerii au așteptat câteva zeci de minute pentru a primi explicații, reprezentanții companiei aeriene i-au informat pe aceștia că vor beneficia de un voucher pentru a putea achiziționa bilete la o altă cursă. Voucherul este valabil însă numai în următoare 14 zile și doar în limita locurilor disponibile, mai precizează publicația ieșeană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform sursei citate, motivul pentru care cele două curse au fost anulate ar fi lipsa personalului. Aparent, mai multe curse cu plecare din Iași, dar și din alte localități, ar fi fost anulate în ultimul timp, din cauza lipsei de personal, așa cum susțin pasagerii.

Distribuie acest articol