Dragnea despre organizatorul mitingului diasporei de pe 10 august: „Vrea doar să-și facă publicitate”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nici el şi nici PSD nu-i opresc pe cei care au anunţat organizarea pe 10 august a unui miting al românilor din Diaspora să-l desfăşoare, dar a opinat că nu va fi un miting de un milion de persoane aşa cum s-a transmis.

„Nu va fi un miting de un milion, dar nu cred că m-ați auzit pe mine vreodată să încerc să opresc pe cineva să facă miting sau să protesteze. Ce am citit, am înțeles că cel care organizează mitingul vrea să-şi facă cunoscută o federație pe care a înființat-o. Este un fost vicepreședinte PSD Diaspora, ceva de genul ăsta, (Emanuel Sorin Cioacă a fost vicepreședintele PSD Diaspora – n.r.) şi care atunci când a fost ales vicepreședinte spunea că va candida ca să prezinte românilor din Diaspora cât de bun e PSD-ul, dar… au anuțat miting, eu nu-i opresc, PSD-ul nu-i oprește”, a declarat Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV, fiind întrebat care este opinia sa despre mitingul anunţat pentru 10 august la care sunt aşteptaţi să participe un milion de români din Diaspora.

Despre posibilitatea organizării unui alt miting al PSD, el a spus, citat de Agerpres: „Dacă vom considera că e necesar, am spus-o la miting (mitingul PSD din 9 iunie – n.r.), facem mitinguri mari, serioase”.

Distribuie acest articol