Dragnea, despre protestul din 10 august: „A fost finanțat din străinătate”

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat referitor la protestul din 10 august, că este vorba de o tentativă de lovitură de stat, menționând că vor ieși dovezi potrivit cărora protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate, informează Agrepres.

Dragnea a declarat, duminică seară, 9 septembrie, la postul de televiziune Antena 3, că există posibilitatea ca săptămâna viitoare să fie făcute publice dovezi că evenimentele din Piaţa Victoriei au fost susţinute din afara ţării.

„Noi pe 10 august am avut suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanțate din străinătate, săptămâna viitoare vor ieși dovezi, așa am auzit. Au fost organizați tip paramilitar. Sper ca DIICOT și Parchetul General să-și facă datoria față de țară, nu față de un individ, față de grupuri de interese”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD şi-a manifestat încă o dată convingerea că, pe 10 august, „instituţiile statului nu au greşit cu absolut nimic”.

„Nu putem vorbi de o vină (privind protestul din 10 august, n.r.) că sunt absolut convins că nu au greșit cu nimic, nu au făcut nimic ilegal, instituțiile statului, jandarmii și-au făcut datoria.(..). Jandarmii nu au reacţionat absolut deloc înainte să înceapă violenţele”, a adăgat Liviu Dragnea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI