Dragoste cu peripeții între o româncă și un italian: S-au acuzat reciproc și au ajuns amândoi la închisoare

Un italian în vârstă de 47 de ani și rezident în Cividale del Friuli, provincia Udine din regiunea Friuli-Veneția Giulia, și o româncă de 43 de ani, care a trăit în concubinaj cu bărbatul menționat mai sus, au avut o relație atât de furtunoasă încât, în cele din urmă, au ajuns amândoi la închisoare.

Mai mult, cei doi sunt obligați acum de tribunal să-și plătească reciproc despăgubiri, relatează publicația regională Il Friuli.

„Aventura” celor doi a început la jumătatea anului 2018, precizează sursa citată, când au devenit iubiți și, ulterior, concubini.

Concubinajul lor a durat circa doi ani, până la jumătatea anului 2020, perioadă în care bărbatul italian și femeia româncă ar fi încercat să-și facă rău unul altuia de mai multe ori, fapte care s-au petrecut și după câteva luni de la despărțirea lor.

Italianul de 47 de ani era acuzat de conaționala noastră că, în timpul concubinajului, a amenințat-o, bătut-o și umilit-o în repetate rânduri. Mai mult, românca a declarat că fostul concubin a violat-o, de asemenea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Judecătorii de la Tribunalul din Udine însă, l-au găsit vinovat pe fostul concubin al româncei doar de vătămare corporală, în urma loviturilor aplicate acesteia, iar de restul acuzațiilor a fost achitat. El a fost condamnat astfel la 4 luni de închisoare.

Românca de 43 de ani, pe de altă parte, a fost acuzată de fostul partener pentru mai multe presupuse infracțiuni. Pentru unele dintre ele însă – vătămare corporală, jaf, violență privată și amenințări la adresa fiicei minore a bărbatului italian – a fost achitată în instanță.

Pentru altele, cum ar fi violență privată în urma unui pumn în față aplicat italianului, o amenințare cu moartea la adresa bărbatului în timp ce (ea) ținea un cuțit în mână, violarea domiciliului acestuia în repetate rânduri și tentativa de a-i fura autoturismul (eșuată pentru că nu avea baterie), românca a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare.

În plus, judecătorii au decis că cei doi inculpați trebuie să-și plătească și despăgubiri unul celuilalt. Mai exact, italianul va trebui să-i plătească româncei suma de 3.000 de euro, în timp ce conaționala noastră va trebui să-i plătească lui 6.000 de euro.

Distribuie acest articol