Dramă a singurătății în Italia, o femeie de 45 de ani zăcea moartă în casă de două luni

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită moartă în casă după aproximativ două luni de la deces, în Trapani, regiunea Sicilia. Corpul era într-un stadiu avansat de descompunere și a fost descoperit când vecinii s-au plâns de mirosul înțepător care venea din locuința ei, mereu închisă.

O dramă a singurătății și ceea ce este mai șocant e faptul că femeia era la o vârstă relativ tânără.

Se pare că nimeni nu a căutat-o sau nu a observat absența ei în tot acest timp. Conform primelor informații publicate de Fanpage, femeia trăia singură în casă de când se despărțise de soțul său și ducea o viață foarte simplă. Se pare că avea probleme de depresie și întrerupsese relațiile cu familia.

Doar după ce vecinii au semnalat mirosul neplăcut, realitatea înspăimântătoare a ieșit la iveală.

Poliția și pompierii au intervenit în dimineața zilei de 17 aprilie pentru a intra în casă, dar era prea târziu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au forțat ușa și au intrat în apartament, polițiștii au făcut descoperirea macabră.

Medicul legist sosit la fața locului a estimat, în urma unui prim examen extern al corpului, că femeia murise cu aproximativ două luni în urmă. În prezent, se presupune că moartea ei s-a produs în mod natural, deoarece nu au fost găsite semne de violență pe corp sau urme de efracție în casă.

Totuși, din cauza circumstanțelor în care a fost găsit, Procuratura a dispus efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauzele exacte ale decesului, iar polițiștii au primit sarcina de a efectua investigații suplimentare.