Dramă a singurătății în Italia, o femeie de 45 de ani zăcea moartă în casă de două luni

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită moartă în casă după aproximativ două luni de la deces, în Trapani, regiunea Sicilia. Corpul era într-un stadiu avansat de descompunere și a fost descoperit când vecinii s-au plâns de mirosul înțepător care venea din locuința ei, mereu închisă.

O dramă a singurătății și ceea ce este mai șocant e faptul că femeia era la o vârstă relativ tânără.

Se pare că nimeni nu a căutat-o sau nu a observat absența ei în tot acest timp. Conform primelor informații publicate de Fanpage, femeia trăia singură în casă de când se despărțise de soțul său și ducea o viață foarte simplă. Se pare că avea probleme de depresie și întrerupsese relațiile cu familia.

Doar după ce vecinii au semnalat mirosul neplăcut, realitatea înspăimântătoare a ieșit la iveală.

Poliția și pompierii au intervenit în dimineața zilei de 17 aprilie pentru a intra în casă, dar era prea târziu.

După ce au forțat ușa și au intrat în apartament, polițiștii au făcut descoperirea macabră.

Medicul legist sosit la fața locului a estimat, în urma unui prim examen extern al corpului, că femeia murise cu aproximativ două luni în urmă. În prezent, se presupune că moartea ei s-a produs în mod natural, deoarece nu au fost găsite semne de violență pe corp sau urme de efracție în casă.

Totuși, din cauza circumstanțelor în care a fost găsit, Procuratura a dispus efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauzele exacte ale decesului, iar polițiștii au primit sarcina de a efectua investigații suplimentare.