Drama unei moldovence din Italia supusă la abuzuri și umilințe de iubitul italian. Bărbatul a fost arestat

O femeie originară din Republica Moldova, în vârstă de 47 de ani, și-a povestit joi, 3 februarie, în fața instanței de judecată din Pesaro, drama pe care a trăit-o alături de un bărbat italian care a supus-o la abuzuri, bătăi și umilințe. „Mă obliga să facem sex și în bucătăria restaurantului, cu clienții care așteptau în sala de mese”, a povestit moldoveanca conform Il Resto del Carlino.

În fața judecătorului Giacomo Gasparini femeia a plâns încontinuu, având stări de leșin, mai ales că în sală era prezent și fostul său partener.

Bărbatul este bucătar și deține un restaurant în Pesaro. Dacă la începutul relației bărbatul era drăguț și respectuos, la puțin timp după aceea au început problemele și totul s-a transformat într-un coșmar.

El i-a impus femeii relații sexuale chiar și în bucătăria restaurantului său, când în sală erau clienți care așteptau mâncarea. Apoi jigniri, bătăi, „provocându-mi arsuri de la plitele încinse”, a spus moldoveanca. Femeia a povestit în detaliu tot ce a suferit din cauza fostului ei partener, inclusiv faptul că bărbatul i s-a urinat pe cap.

Ancheta a început în luna noiembrie a anului trecut, după un raport al personalului sanitar de la secția de urgență San Salvatore, unde moldoveanca s-a prezentat cu răni provocate de bărbatul italian. Ea a declarat atunci că a fost aruncată la pământ de partenerul său, în bucătăria restaurantului și a leșinat. Abia când s-a trezit, sângerând și cu dureri, s-a hotărât să meargă la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Italianul a fost arestat și dus la închisoarea Villa Fastiggi, unde se află și astăzi. Nu este prima dată când va fi tras la răspundere pentru acte de violență împotriva unei femei, el a mai fost condamnat în anul 2015 pentru violență împotriva fostei soții și în 2017 împotriva unei alte femei.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20