Drama unei românce din Italia, dată afară din casă de soț după 40 de ani de căsnicie

După ani de muncă și sacrificii în Italia, o româncă trăiește coșmarul vieții sale, după ce soțul, rămas acasă, în România, a dus-o în casa lor pe amanta cu care a trăit ani de zile în lipsa soției.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, ar avea și copii cu amanta sa, o tânără de 27 de ani. El a acuzat-o pe soție că l-a jefuit, pentru a nu-i da nimic din bunurile pe care le-au făcut împreună, relatează Spy News.

Angelica trece în această perioadă prin clipe grele, de profundă amărăciune. După o căsnicie de aproape 40 de ani, soțul său a dat-o afară din casă. În locuința lor, bărbatul și-a adus amanta cu copiii.

„Noi avem două fete. Suntem căsătoriți din ’83. (…) De când am născut-o pe a doua fetiță, el a fost numai muieratic. Eu l-am mai prins cu mai multe femei și l-am iertat datorită copiilor. (…) Am luat prea multe bătăi. Am reclamat și dânsul spunea că nu e adevărat.”, a povestit Angelica.

Plecată de mai mult timp pentru a câștiga bani pentru gospodărie, femeia riscă să piardă acum munca de-o viață. Ea dorește să divorțeze, dar bărbatul nu intenționează să-i dea partea ei din ce au adunat de-a lungul anilor, ba a acuzat-o că l-ar fi jefuit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia susține că soțul le-a spus polițiștilor că ea a furat o sumă de bani foarte mare din casă, care îi aparținea surorii lui. Sora ar fi depus mărturie în favoarea lui și astfel a reușit să fie credibil.

Angelica se află în prezent la muncă, în Italia. În privința jafului ea neagă că ar fi luat vreun ban și spune că a fost amenințată cu moartea de soțul ei, iar acuzația lui ar fi doar o metodă prin care încearcă s-o intimideze astfel încât să renunțe la drepturile ei în privința bunurilor pentru care a muncit întreaga viață.