Drama unei românce din Italia, obligată de un italian să se prostitueze. Femeia între timp a dispărut

O româncă de 40 de ani din Italia, rezidentă în localitatea Pesaro din Marche, a trăit un adevărat coșmar, care a durat ani întregi, după ce a cunoscut un bărbat din aceeași localitate, cu 20 de ani mai mare decât ea.

Potrivit publicației italiene Il Resto del Carlino, un italian de 60 de ani a fost trimis în judecată pentru că a bătut-o și a obligat-o pe conaționala noastră să-și vândă trupul, încasând de-a lungul timpului 15.000 de euro de pe urma acestei activități.

Mai mult, italianul i-a furat și un televizor pentru care femeia a trebuit să-i plătească o anumită sumă pentru a-l primi înapoi. În plus, doi complici ai proxenetului, un bărbat de 40 de ani și o femeie de 25, ambii de naționalitate română, i-au furat victimei telefonul mobil și actele autoturismului personal al acesteia, încercând apoi să o șantajeze și ei.

În urmă cu aproape patru ani, într-o seară din 2018, românca de 40 de ani a fost văzută de câțiva localnici în mijlocul străzii, desculță, plângând și urlând. Oamenii au chemat imediat carabinierii, care au intervenit în scurt timp pentru a proteja-o pe compatrioata noastră.

Femeia le-a povestit atunci militarilor că a fost nevoită să-și abandoneze mașina pe un pod pentru că doi conaționali care se aflau cu ea au bătut-o, i-au furat telefonul mobil și actele autovehiculului, iar a fost nevoită să fugă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Condusă apoi la cazarma carabinierilor, victima a găsit curajul de a le povesti anchetatorilor drama pe care o trăia de ani de zile și suferințele la care era supusă de bărbatul italian de 60 de ani.

După denunțul româncei la carabinieri și o anchetă detaliată asupra celor trăite de ea, Parchetul din Pesaro l-a trimis în judecată pe italian pentru proxenetism, violență domestică și furt. Nici cei doi români nu au scăpat de proces, aceștia urmând să fie judecați pentru furt în complicitate și tentativă de șantaj.

Italianul de 60 de ani a murit însă, după ce a fost trimis în judecată, dar cei doi infractori de naționalitate română, apărați de avocații Stefani Vichi și Alessandro Pagnini, vor fi judecați pentru faptele lor.

Din păcate, românca de 40 de ani, victima acestor delincvenți, a dispărut între timp. Autoritățile italiene nu știu unde se află, iar ea nu s-a constituit parte civilă în procesul împotriva celor care i-au provocat acest coșmar.