Drama unui tânăr român întors din străinătate: Soția i-a murit, iar el este la spital în stare gravă

Duminică seara, 3 decembrie 2023, un accident devastator a avut loc pe șoseaua dintre localitățile Dumbrăveni și Bursuceni din județul Suceava.

Lavinia Burcă, o tânără de 24 de ani, a decedat pe loc, iar soțul său, Ionuț, se află în stare gravă la spital. De curând, acesta s-a întors acasă, după ce a muncit în străinătate, menționează Antena 3.

Un autoturism VW Golf condus de un șofer în vârstă de 21 de ani, care circula cu viteză, a intrat pe contrasens și a lovit frontal BMW-ul în care se afla Ionuț și Lavinia, care era la volan. Pe bancheta din spate a mașinii lor se afla o a treia persoană, un băiat de 17 ani pe nume Alexandru Marian Gavriliuc.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele vehicule au fost complet distruse, iar ocupanții, găsiți inconștienți.

Lavinia murit pe loc. Soțul ei, șoferul de 21 de ani care a provocat accidentul și pasagerul de 17 ani au fost transportați la spital. Toți trei sunt grav răniți, cu traumatisme cranio-cerebrale, contuzii și multiple fracturi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lavinia și Ionuț s-au căsătorit în luna august a acestui an

„Nu știu cât timp voi trăi, dar știu că fiecare secundă va merita o viață pentru că va fi petrecută cu tine. Te iubesc”, a scris Ionuț la începutul lunii noiembrie pe pagina lui, alături de o fotografie de la nunta cu Lavinia.

Moartea tinerei a stârnit un val de postări pe Facebook. Rudele și prietenii și-au exprimat regretul și aduc cuvinte de omagiere pentru Lavinia, descrisă ca fiind „un copil prea bun, prea blând, prea iubitor!”

„O fată firavă, care a murit nevinovată din cauza unui inconștient care a intrat pe contrasens și a ucis o tânără cu suflet minunat. Nici soțul nu are șanse mari la viață. A distrus o tânără familie cu visuri mari și proiecte de realizat. Drum lin, fată scumpă, Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa!”, putem citi pe pagina Food Fusion by Simo.

„În memoria unei fete prea bune pentru tot ce se întâmplă în lumea asta, Chiar nu îmi pot găsi cuvintele, ai fost un copil prea bun, prea blând, prea iubitor! O fată cu ochi mari și strălucitori prin care transmiteai căldură și iubire! Prea devreme ai plecat dintre noi, copil bun și blând!”, a scris Ramona.

„Știe cineva ce se mai poate face să convingem pe unii că nu e șmecherie să mergi cu viteză? Că dacă te crezi Schumacher există circuite și evenimente speciale pentru așa ceva? De ce trebuie să moară tineri ca să ne trezim un pic și apoi să uităm din nou?”, se întreabă administratorii de pe pagina Make Suceava Great Again.