Dublă tragedie în Italia: A murit și al doilea muncitor român căzut de la mare înălțime

Speranțele de viață pentru Costin Ionel, în vârstă de 50 de ani, s-au sfârșit. Bărbatul, care împreună cu alți doi colegi de muncă a căzut de pe o platformă de ridicare în timp ce lucra pe acoperișul unei hale la Jolanda di Savoia (regiunea Emilia-Romagna), a decedat după aproximativ zece zile în care medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva, relatează Ferrara Today.

Accidentul a avut loc pe 15 mai, implicând trei muncitori români care au căzut de la o înălțime de aproximativ zece metri.

Impactul a avut consecințe grave pentru conaționalii noștri. Cosmin Robert Pricopi, în vârstă de 20 de ani, după ce a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Maggiore din Bologna și-a petrecut ultimele ore din viață în secția de reanimare. El a fost declarat mort în noaptea dintre marți și miercuri, 17 mai.

Și starea lui Ionel Costin a fost încă de la început deosebit de gravă. A fost transportat cu elicopterul la spitalul din Cesena, unde a decedat după 10 zile de la accident.

Al treilea muncitor, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spitalul din Cona. El este tatăl lui Cosmin Robert Pricopi și singurul care a supraviețuit acestui accident nefericit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sunt în curs de desfășurare investigații pentru a se reconstitui cu exactitate ce s-a întâmplat și care sunt cauzele pentru care a cedat platforma de lucru. Pe același subiect: Tânăr român mort la muncă în Italia, organele sale vor salva alte vieți.