Dublă tragedie în Italia: Un bărbat s-a sinucis după ce tatăl său a murit în timpul unor certuri între ei

Fonzaso, o localitate mică din provincia italiană Belluno, în Veneto, a fost zguduită recent de o dublă tragedie. Un bărbat a fost găsit mort după ce tatăl său a decedat în urma unui infarct.

Ambele decese au lăsat comunitatea în stare de șoc, iar mama și, totodată, soția celor doi bărbați a fost devastată de pierderea celor mai dragi persoane din viața sa.

Totul ar fi început marți, cu o ceartă între tată, în vârstă de 80 de ani, și fiul său de 50 de ani. O discuție destul de aprinsă, în timpul căreia bătrânul a suferit un atac de cord și a murit.

Fiul de 50 de ani l-a văzut pe tatăl său căzând la pământ și rostogolindu-se pe scări, fără a putea face nimic. În acel moment, fiind în stare de șoc, a fugit din casă și nu s-a mai întors.

Soția bărbatului decedat a alertat serviciile de urgență, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia, îngrijorată apoi de absența prelungită a fiului său, a anunțat forțele de ordine până când, două zile mai târziu, bărbatul de 50 de ani a fost găsit mort într-un râu de către un trecător.

După recuperarea corpului de către echipa de salvare montană, autoritățile au confirmat că bărbatul s-a sinucis.

Mama și soția celor doi bărbați a trebuit să facă față pierderii tragice a fiului și soțului său într-un interval foarte scurt de timp.

„Comunitatea este șocată”, a explicat edilul localității Fonzaso, Christian Pasa.

Situația i-a devastat pe toți. Eu însumi am fost desemnat să-i comunic doamnei vestea morții fiului său.

S-a trezit brusc singură, cu o dublă tragedie de digerat, și era, desigur, devastată. I-am oferit sprijinul unei persoane de încredere, deoarece într-un astfel de moment nu poate face față singură”, a mai adăugat Pasa.