Duel în tribunal între o îngrijitoare româncă și un pensionar italian. Ea îl acuză de hărțuire sexuală, el de furt

Onoranze Funebri Alina

La Tribunalul din Pesaro (Marche) a început joi, 9 decembrie, un proces care are ca protagoniști o îngrijitoare de origine română și un pensionar italian, scrie Corriere Adriatico. Aceștia se acuză reciproc, femeia îl invinuiește pe bătrânul de 85 de ani de hărțuire sexuală, iar el o acuză că i-a furat 3.000 de euro din casă.

Totul s-a petrecut în vara anului 2018, în localitatea Tavullia din provincia Pesaro. Pensionarul italian a angajat-o atunci pe femeia româncă în vârstă de 48 de ani pentru a avea grijă de soția lui care era imobilizată la pat. Situația s-a complicat iremediabil în doar două săptămâni când cei doi au început să se acuze reciproc. Vârstnicul a denunțat la carabinieri că îngrijitoarea i-ar fi furat câteva bijuterii de valoare, precum și 3.000 de euro în numerar. De cealaltă parte femeia româncă a negat acuzațiile aduse și a declarat că bătrânul i-ar fi făcut avansuri de natură sexuală.

- Continuarea articolului după publicitate -

O poveste complicată pe care Tribunalul din Pesaro va trebui să o lămurească și să elibereze o sentință. Joi dimineață a început procesul. Femeia româncă este apărată în instanță de avocatul Simone Candelora, iar pensionarul italian de avocații Domenico Surace și Pamela Pasquini. Următoarea ședință este fixată pe data de 23 ianuarie, când este posibil să se elibereze și sentința acestui proces.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!