Durere fără margini în familia Siminei, românca moartă în Italia. Trei copii au rămas fără mamă

Tristețe și durere fără margini în familia femeii românce care a decedat în urma accidentului petrecut sâmbătă seara la Volpiano, în apropiere de Torino.

Anca Simina Calancea avea 34 de ani și lasă în urma sa un soț îndurerat, trei copii care sunt nevoiți acum să crească fără mamă, rude și prieteni care au rămas fără cuvinte la vestea tragică a dispariției sale premature.

Anca Simina era originară din orașul Reșița și în Italia lucra la curățenie, precizează Giornale la Voce.

În prezent locuia la Leini împreună cu soțul său, Ionel, și cu cei trei copii ai lor. Doi oameni tineri și frumoși, pe care destinul i-a lovit crunt și în mod neașteptat. Trei prunci care de la o zi la alta au rămas fără mama lor și vor trebui să trăiască întreaga viață doar cu amintirea ei.

Conaționala noastră călătorea în jurul orei 17:40 la bordul unui autoturism împreună Rosella Rotella, o colegă de-ale sale. Se întorceau de la serviciu, dar Simina nu a mai ajuns acasă. Mașina lor a fost lovită de un alt autoturism și s-a izbit în șanț. Mama româncă a fost dusă la spital, dar starea ei a fost una extrem de gravă, medicii nu au mai reușit să-i salveze viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Colega și șoferul celeilalte mașini sunt răniți, dar au scăpat cu viață.

„Sincere condoleanțe! Și multă putere să puteți trece peste această tragedie de nedescris… Dumnezeu să o aibă în grija lui!”, este unul dintre mesajele transmise pe Facebook familiei sale.

Pe același subiect: Româncă moartă în Italia în timp ce se întorcea de la locul de muncă. Alte două persoane sunt grav rănite