Durere mare într-o familie de români din Italia. Fiul lor a murit la numai 22 de ani

Ștefan Alexandru Turcanu, un tânăr român în vârstă de 22 de ani, rezident la Castelrosso di Chivasso, și-a pierdut viața după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă petrecut în noaptea dintre 9 și 10 septembrie, la San Raffaele Cimena, lângă Torino.

După o săptămână în care a luptat pentru viața sa, pe 18 septembrie Ștefan a decedat la spitalul CTO din Torino, unde fusese transportat în stare gravă cu elicopterul.

Părinții săi, Dumitru și Pamela, originari din Bacău, au decis să doneze organele tânărului. Ștefan lasă în urmă o soră mai mică, Ștefania și o iubită pe nume Giorgia.

Pe profilul său Facebook, tatăl îndurerat a anunțat data la care fiul său va fi înmormântat:

„Funeraliile vor avea loc pe data de 30 septembrie, ora 14.30, în biserica ortodoxă situată pe via Baragino di Chivasso, cu plecarea la ora 13.30 de la capela spitalului CTO.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu am suficiente cuvinte să mă exprim, mulțumesc la toți cei care îmi sunt alături!”, a mai scris tatăl tânărului nostru conațional.

Captură de ecran 2023-09-27 154528

Accidentul a avut loc la o intersecție din localitatea San Raffaele

În timp ce se îndrepta spre casă cu motocicleta, Ștefan s-a ciocnit de o mașină Jeep Renegade care era pe cale să vireze spre Gassino.

Cauzele exacte ale accidentului sunt în continuare cercetate de carabinieri din Nucleo Radiomobile di Chivasso.

Absolvent al școlii Cnos-Fap din San Benigno Canavese, Ștefan lucra ca muncitor la Icsa di San Benigno. Avea multe pasiuni, printre care dansul – practica hip hop, caraibico și reggaeton – motocicletele și fotografia. Era adesea văzut în Chivasso pe motocicleta sa, purtând o cască inconfundabilă, cu tematică Pikachu.

„Ștefan era un vulcan de energie”, spun prietenii profund întristați de pierderea sa:

Ylenia Nucera, o apropiată a familiei și prietenă din Chivasso, îl descrie cu dragoste: „Ștefan era o persoană minunată, altruistă, mereu disponibilă. Dorea să aducă fericire oriunde mergea. Când era el, era petrecere, muzică, veselie. Pentru mine, era ca un frate.”

Andrea Garelli, cunoscut și ca „Gaspo”, a avut, de asemenea, cuvinte calde despre tânărul român:

„A fost elevul meu la școala de dans acum câțiva ani și, datorită pasiunii sale pentru fotografie, colabora din când în când cu mine. Aveam proiecte împreună, cum ar fi călătoria în Statele Unite. Era peste măsură de fericit doar gândindu-se la asta.

Era un tânăr minunat, foarte vorbăreț. Avea nenumărate pasiuni, inclusiv dansul și motocicletele. În această vară a fost în Liguria, făcându-și vacanța pe motocicletă cu rucsacul în spate. Era așa Stefan: vesel și iubit de toți. Cu adevărat!”