Durere mare într-o familie de români din Italia, în ziua de Crăciun le-a murit copilul

O dramă de nedescris trăiește în aceste zile o familie de români din Motta di Livenza, provincia Treviso, în Veneto, al cărei copilaș în vârstă de 4 anișori a decedat după o grea suferință în ziua de 25 decembrie. Funeraliile vor avea loc luni, 30 decembrie, la Mansuè, informează Oggi Treviso.

Jonathan David Iriciuc ar fi împlinit patru ani pe data de 3 ianuarie, dar nu a mai apucat, viața lui s-a întrerupt la spitalul din Treviso miercuri, în ziua când creștinii sărbătoreau nașterea lui Isus Hristos.

Jonathan s-a născut pe 3 ianuarie 2016 și era al șaselea dintre cei șapte copii ai familiei Viorel și Narcisa Elena Iriciuc. La începutul verii trecute a început să aibă febră mare, părinții l-au dus la spital și după mai multe investigații ale medicilor, la spitalul din Padova, li s-a spus că băiețelul lor mai are doar două luni de viață. În ajunul Crăciunului, Jonathan a început să se simtă rău, părinții l-au dus de urgență la spitalul din Treviso, dar nu s-a mai putut face nimic. În după-amiaza zilei de Crăciun, băiețelul a murit.

Funeraliile micuțului vor avea loc luni, 30 decembrie, la ora 11:00, la biserica din Mansuè, via Bosche 37.

Sursa foto: Oggi Treviso

Familia Iriciuc locuiește în centrul localității Motta, iar în aceste zile în care își plâng copilul suntem alături de ei cu sufletul și le transmitem sincerele noastre condoleanțe.