VIDEO | Durere și lacrimi în Italia la înmormântarea tinerei românce decedată la numai 16 ani

Înmormântarea tinerei Andreea Elena Romanașu, care a murit la numai 16 ani într-un tragic accident rutier, lângă centrul comercial Forum din Palermo, a avut loc astăzi, 15 februarie, la Altavilla Milicia. Slujba s-a ținut în biserica Madonna della Milicia, cu un rit creștin ortodox și a fost transmisă în direct, pe YouTube, pentru ca toți prietenii și colegii să fie alături de familie în aceste momente.

La funeralii au participat părinții fetei, împietriți de durere, alți membrii ai familiei, prieteni apropiați, profesori, în limitele măsurilor anti-COVID. A fost prezent și Giuseppe Virga, primarul localității, care a specificat în discursul său adresându-se părinților: „Altavilla plânge astăzi împreună cu voi.”

Accidentul s-a produs sâmbătă, 6 februarie, în jurul orei 21:00, în apropierea centrului comercial Forum din Palermo, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, probabil din cauza vitezei mari. În autoturismul Fiat 500X condus de G.M., care a suferit răni ușoare în urma accidentului, se aflau alte două persoane, Andreea Romanașu și un alt tânăr, care a fost rănit, dar fără consecințe grave. Andreea, care călătorea pe bancheta din spate, a fost aruncată afară din mașină. În urma impactului cu solul a suferit răni care i-au provocat decesul. Era singurul copil la părinți.

Mai jos, imagini în direct de la funeraliile tinerei românce Andreea Elena Romanașu:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol