Elefant rătăcit pe străzi în Italia. Se îndrepta spre un supermarket

Un elefant a fost văzut plimbându-se nestingherit vineri, 28 iulie, pe străzile din Amantea, provincia Cosenza (Calabria) lăsându-i pe trecători și automobiliști surprinși de ceea ce puteau să vadă. Elefantul scăpase din cușca unui circ.

Potrivit videoclipurilor care au devenit virale pe rețelele de socializare, elefantul a fost văzut plimbându-se nestingherit pe străzile orașului Amantea.

Mai mulți automobiliști și trecători au documentat prezența animalului, care a fost observat mai întâi în apropierea plajei, apoi de-a lungul șoselei.

700-2023072892738 (5)

La un moment dat, direcția pe care a luat-o elefantul a îngrijorat în mod deosebit localnicii, deoarece se îndrepta direct către supermarketul local. Unul dintre autorii videoclipurilor publicate pe internet a glumit: „Elefantul face o tură prin oraș, se duce până la Eurospin.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Înainte să ajungă la supermarket și să intre în interior, animalul a fost localizat și oprit de către responsabilii circului Altea Orfei care s-a stabilit în oraș pe 27 iulie și va rămâne până pe 30 iulie.

Elefantul, de fapt, scăpase de sub supraveghere și umbla nestingherit pe străzile din împrejurimi.

Nu este prima oară când se întâmplă așa ceva.

După fuga a două lame la Roma (fugite din cuștile circului Rony Roller Circus) și a elefantului care s-a plimbat prin Messina (aparținând circului Darix de Moira Orfei), acum a venit rândul elefantului din Amantea, care, după o scurtă plimbare, s-a întors în cușca sa obișnuită.

Distribuie acest articol