Emoții și mândrie la bordul unui avion Wizz Air. Pasagerii au cântat „Noi suntem români”

Într-un moment de mândrie și emoție profundă, pasagerii unei curse Wizz Air au fost martorii unei scene de neuitat în seara de joi, 30 noiembrie.

La bordul avionului se aflau membrii ansamblului folcloric „Dor Românesc”, care au declanșat un moment impresionant, prin care au omagiat Ziua Națională a României de la 1 Decembrie.

Într-un act spontan de patriotism, aproape 200 de pasageri s-au unit pentru a cânta împreună melodia „Noi suntem români!”, un cântec patriotic cunoscut și iubit de mulți conaționali.

Captură de ecran 2023-12-01 131133

Răspunsul colectiv la această inițiativă a transformat zborul într-o adevărată sărbătoare a identității și culturii românești.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acest moment unic a fost imortalizat în nenumărate imagini și videoclipuri, care au ajuns rapid pe platformele de social media, stârnind valuri de emoție și apreciere.

VIDEO mai jos:

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate, românii exprimându-și admirația și bucuria față de această manifestare de solidaritate și mândrie națională.

- Continuarea după publicitate -

Comentariile pe rețelele de socializare au reflectat sentimentele puternice ale comunității online. Maria, de exemplu, a exprimat un mesaj plin de emoție, declarând:

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, sunteți românii adevărați, cred că și îngerii din cer au fost mândri de voi, vă pup”.

Romulus a felicitat participanții pentru acest „moment patriotic unic”, iar Mariana a descris momentul printr-un simplu „Inedit!!! Românii frumoși. La mulți ani, România!”.

Aceste reacții și multe altele au arătat cum un simplu moment muzical poate uni oameni de diferite origini și convingeri, creând un sentiment profund de apartenență și mândrie națională.

@rotalianul