Euronews Italia: „Vrăjitoarele” luptă împotriva corupției din România

Un articol și un video cu un subiect neobișnuit au apărut în aceste zile pe site-ul celor de la Euronews în care se pot vedea mai multe cetățence românce de etnie romă numite „vrăjitoare”, ce afirmă că vor efectua descântece și ritualuri de magie pentru a influența rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai astfel încât să dispară corupția din țara noastră.

Jurnaliștii de la Euronews au vorbit cu ele și le-au filmat într-un mic video pe care îl puteți viziona mai jos. Femeile spun că pregătesc un ritual pentru ziua de 25 mai, ziua dinaintea votului, pentru a „lumina” mințile politicienilor care candidează pentru un loc la Bruxelles / Strasbourg. De asemenea, magiile „vrăjitoarelor” îi vor influența astfel încât aceștia să ia doar decizii bune pentru România.

„Pregătim o substanță foarte puternică pentru 25 mai. Fiica mea o va răspândi pe clădirea guvernului român” spune vrăjitoarea-mamă. „Apa fermecată va lumina mintea politicienilor și le va face judecățile mai clare, astfel încât să poată lua decizii bune pentru poporul român.”

În România există o adevărată rețea de vrăjitoare românce care luptă împotriva parlamentarilor considerați corupți, scrie Euronews.

Vrăjitoarele folosesc atât magia albă cât și magia neagră, prima pentru a le lumina mințile politicienilor astfel încât să-și poată folosi puterile pentru a lupta pentru poporul român și pentru a face lucruri bune. Magia neagră vrăjitoarele o folosesc împotriva politicienilor care nu își respectă promisiunile de a oferi o viață mai bună românilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Dacă politicienii vor să acționeze împotriva românilor, să fure, să-și tragă țara în sărăcie, atunci ei vor merge în închisoare sau vor avea probleme de sănătate. Noi acționăm pentru binele comun, magia neagră va afecta pe cei care nu doresc binele poporului român”, explică vrăjitoarea-mamă.

Jurnaliști străini specifică:

„Vrăjitoria este un vechi obicei popular în țările Europei de Est. În anul 2015, guvernul român a făcut din vrăjitorie o profesie impozabilă, obligând vizionarii, cititorii de tarot și vrăjitoarele să-și declare veniturile și să plătească impozite. De asemenea, trebuie să obțină un permis pentru a-și practica vechile obiceiuri.”

„Oamenii care au nevoie de ajutorul nostru trebuie să ne trimită fotografiile și numele lor, chiar dacă sunt la distanță mare trebuie doar să le privim fotografia pe Facebook și le putem trimite factura.”