Europarlamentarul Maria Grapini distribuie pe Facebook un mesaj jignitor pentru românii din diaspora care participă la protest: „Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!”

Așa arată mesajul distribuit de europarlamentarul Maria Grapini pe pagina sa Facebook cu referire la românii din străinătate care intenționează să participe la protestul din 10 august, de la București.

Mesajul distribuit de europarlamentarul Maria Grapini pe pagina sa Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară, un utilizator Facebook întrebând-o concret: „Taxa de jigodie unde se plătește, tovarășa Grapini?”. Dar și răspunsul europarlamentarului a fost prompt la acest comentariu: „Vreți să o plătiți? Tot acolo puteți merge”.

„Credeam că sunteți o doamnă cultă și neutră, o doamnă care dorește doar binele României. Erați singurul politician pe care îl stimam. Dar astăzi tot intelectul dvs. a fost cât al doamnei Dăncilă”, scrie un alt utilizator foarte dezamăgit de comportamentul europarlamentarului.

Comentariile la postarea distribuită de Maria Grapini. Sursa foto: adevărul.ro

Ulterior, postarea a fost ștersă dar atitudinea doamnei Grapini a rămas aceeași, aceasta declarând tot pe pagina sa Facebook următoarele: „Pentru cei care credeţi că mă jignesc, nu vă mai obosiţi, sunt imună“.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol