Explozie într-un bloc din Italia, 5 răniți și 15 familii evacuate. O butelie a sărit în aer

O scurgere de gaz urmată de explozia unei butelii s-a produs în această dimineață de duminică, 16 octombrie, la Carignano, lângă Torino. Cinci persoane au fost rănite și 15 familii au fost evacuate din clădirea respectivă, informează Corriere della Sera.

Butelia a explodat la scurt timp după ora 7:20, într-un apartament al unui bloc de locuințe cu trei etaje de pe via Braida. În apartament locuia un bătrân și familia acestuia. Toți au suferit răni în urma exploziei și au fost transportați la spitalul din Moncalieri.

Clădirea este temporar inutilizabilă și 15 familii au fost evacuate. Trei locuințe au fost afectate de explozie, cinci persoane au fost rănite și o femeie în vârstă este în stare de șoc.

Explozie într-un bloc din Italia, 6 răniți și 15 familii evacuate. O butelie a sărit în aer

E.G., 82 de ani, proprietarul casei în care s-a produs explozia, se află la Spitalul CTO din Torino cu arsuri pe corp. Doi copii minori și părinții lor sunt internați la „Santa Croce” din Moncalieri cu diverse contuzii.

Potrivit primelor investigații efectuate de pompieri, explozia a fost provocată de o scurgere de gaze la furtunul dintre butelie și aragaz.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Putea fi o tragedie, din fericire toate persoanele au scăpat cu viață”, a declarat primarul Giorgio Albertino. „Familiile evacuate au fost cazate în pensiuni și hoteluri din apropiere, va fi necesar un număr mare de zile pentru restructurarea clădirii afectate de explozie.”

Distribuie acest articol