Expoziție personală în Italia a artistei Paula Ciobanu Măriuț: „Mondi Diversi”

Pe 26 iunie 2022, a fost inaugurată la Torino cea de-a 41-a expoziție personală intitulată „MONDI DIVERSI” a româncei Paula Ciobanu Măriuț. Inaugurarea a avut loc la Hotelul Adalesia, din Via XX Settembre 7A și a fost organizată de Bm. srl.

Curatorii evenimentului, Antonella Bovino și dr. Fabiana Macaluso.

Paula Ciobanu Măriuț a ales să-și inaugureze expoziția cu ocazia zilei onomastice, pe 29 iunie, intitulând-o „LUMI DIVERSE” ca ceea ce este reprezentat în tablourile sale: lumea florală, lumea animalelor, lumea familiei, a iubirii, orașele pe care le-a vizitat sau care au făcut parte din viața domniei sale.

Fotograf: Mihai Bursuc

Cu această ocazie a luat cuvântul criticul de artă Dr. Giuseppe Nasillo, care a elogiat profesionalismul și talentul artistei române. Paula aplică în picturile sale o tehnică aparte, plecând de la nuanța culorilor, creată de ea cu extracte și pigmenți naturali, pensulele făcute cu părul ei și aceeași lucrare care este pictată invers, pe spatele panoului transparent de lucru.

Fotograf: Mihai Bursuc

Expoziția va fi deschisă publicului în fiecare zi, în timpul programului hotelului, de la ora 7.00 la 21.00. La intrare va fi expusă biografia artistei, și un jurnal în care clienții și vizitatorii vor putea transmite o dedicație, un gând, artistei originare din România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paula Măriuț Ciobanu este originară din comuna Traian, județul Bacău și a lucrat 22 de ani în pictura industrială din România. Din 2006 ea trăieşte la Torino cu familia. De-a lungul carierei, operele Paulei Măriuț Ciobanu au fost expuse de nenumărate ori în cadrul unor expoziții personale și colective din România, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Franța sau Republica Moldova.