Falsă avocată din Italia, demascată de o badantă româncă. Cazul a fost prezentat la emisiunea „Le Iene”

Un reportaj realizat de jurnaliștii italieni Antonino Monteleone și Nicola Remisceg de la emisiunea „Le Iene”, a scos la iveală o femeie care își exercita ilegal profesia de avocat în Florența.

Cea în cauză este fiica unui politician cunoscut, dar numele acestuia nu a fost dezvăluit. Serviciul, care a fost difuzat marți seară, 21 martie, pe postul de televiziune Italia 1, a avut la bază povestea badantei românce Mariana, care a fost păcălită de femeia care se pretindea a fi avocat.

Conform declarațiilor Marianei, care este în Italia de 27 de ani, femeia respectivă a preluat un caz de muncă, deși nu era înscrisă în ordinul avocaților. Apoi, a falsificat o hotărâre judecătorească, utilizând antetul Tribunalului din Florența – Secția Muncii, pentru a obține o sumă de bani.

Mariana, badanta care a demascat-o pe falsa avocată. Captură video

În ciuda faptului că la început a negat totul în fața jurnaliștilor de la „Le Iene”, falsa avocată a recunoscut în cele din urmă totul.

La final, ea a încercat să-i convingă pe jurnaliști să nu difuzeze serviciul, oferindu-le chiar 20.000 de euro, argumentând că nu dorea să-și compromită imaginea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, Monteleone și colegul său au decis să transmită informațiile publicului larg, iar femeia a recunoscut faptele săvârșite, declarând că a făcut o „mare greșeală”.

În urma dezvăluirilor făcute de jurnaliști, Mariana a depus o plângere oficială împotriva femeii care a mințit-o. Video AICI.