Familie cu 19 copii, pentru Crăciun a cheltuit peste 7.500 de dolari pe cadouri

Desiree, în vârstă de 35 de ani, și soțul ei, Chris, 42 de ani, au devenit părinții a 19 copii și acum se gândesc să aducă pe lume încă unul pentru a avea un număr egal de băieți și fete în familia lor numeroasă, relatează The Mirror.

Cei doi soți dețin o afacere de vânzări auto, locuiesc în Fort Worth, Texas (SUA) și au o casă cu șase dormitoare.

Desiree și Chris, care s-au căsătorit în iulie 2014 după o poveste de dragoste fulgerătoare, au opt copii împreună, cel mai mare are 8 ani, iar cel mai mic doar șase luni.

Desiree mai are trei copii din relații anterioare, iar Chris avea deja opt copii atunci când s-a căsătorit cu Desiree.

1200-20240102111512 (9)
Sursa foto: The Mirror

Mama familiei a declarat: „Suntem foarte fericiți! Avem în total 10 fete și nouă băieți. Chiar aș vrea să am un al 20-lea copil pentru a echilibra numărul. Nu mă deranjează să am mai mulți copii.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În gestionarea vieții de zi cu zi, Desiree se folosește de o organizare riguroasă și de abilitatea sa de a reține date importante:

„Sunt bună la reținerea datelor și îi pun mereu să facă curățenie de câteva ori pe zi, astfel încât la final să nu fie dezordine. La mese, așez toate farfuriile în linie pentru diferitele grupe de vârstă, astfel încât să pot distribui cu ușurință porțiile de mâncare.”

Pentru Crăciunul care tocmai a trecut, familia a cheltuit pe cadouri și cina din seara de Ajun peste 7.500 de dolari.

Desiree le-a cumpărat copiilor ei mai mari câte un iPad și celor mai mici tablete. „Am fost atât de încântată să le ofer copiilor cadouri!”, a spus ea.

- Continuarea după publicitate -

Familia dorește să-și lărgească numărul de membrii, cu speranța de a avea un echilibru perfect între numărul de băieți și fete.

@rotalianul