Familie de români din Italia, accident în drum spre mare. În mașină părinții și fata lor de 12 ani

Un accident îngrozitor s-a petrecut duminică dimineață, 2 iulie, în jurul orei 08:00 în zona localității Crocino, din provincia Livorno (Toscana), unde o familie de români care se deplasa cu mașina în drum spre mare s-a răsturnat complet.

Părinții și fiica lor au fost transportați de urgență la spital, informează Il Tirreno.

Familia de români formată din soț, soție și o fată de 12 ani, era în drum spre mare pentru a petrece o zi de duminică relaxantă.

Din nefericire, în zona localității Crocino din comuna Collesalvetti, mașina lor s-a ciocnit cu un alt autoturism, apoi a părăsit șoseaua și s-a răsturnat în șanțul adiacent.

WhatsApp Image 2023-07-02 at 11.12.25
Foto: Il Tirreno

La locul accidentului au sosit pompierii, carabinierii și personalul sanitar de urgență de la 118.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Toți românii au fost transportați cu cod galben – din fericire nu în stare gravă – la secția Urgență din Livorno de către ambulanțele Asistenței Publice din Collesalvetti și de la Cenaia și Gabbro.

În cealaltă mașină se aflau două persoane care au fost asistate la fața locului. Bilanțul total este de cinci răniți, niciunul în stare gravă.

Mașina românilor a fost distrusă, în timp ce cealaltă mașină a suferit doar daune minore la caroserie în urma impactului.

Distribuie acest articol