Familie de români implicată în Italia într-un grav accident. Părinții, un copil mic și bunica au fost transportați la spital

Un grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și 6 persoane s-a petrecut în zorii zilei de duminică, 18 iulie, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto. Într-o mașină călătorea o familie de români: soțul, soția, copilul și bunica. Toți au fost transportați la spitale din Portogruaro și Latisana, cu răni ușoare.

În schimb, un tânăr italian în vârstă de 23 de ani a fost grav rănit și viața sa este în pericol, informează Trieste Today.

Accidentul s-a petrecut între un autoturism Ford Fiesta, un Audi A4 și o Dacia Duster, în jurul orei 4:30, în Fossalta di Portogruaro, pe o variantă a șoselei de centură Mattei.

Tânărul italian grav rănit călătorea în Ford împreună cu o fată de aceeași vârstă. Și ea a suferit răni grave și a fost transferată la spitalul Angelo, din Mestre, unde se află în stare stabilă.

La bordul autovehiculului Audi erau în schimb patru persoane: șoferul de 25 de ani, soția sa, soacra și fiul mai mic, toți cetățeni români cu domiciliul în provincia Rieti (Lazio). Au fost transportați cu salvările de la 118 către spitale din Portogruaro și Latisana.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În mașina Dacia Duster se aflau doi cetățeni francezi, în vârstă de 35 și 30 de ani, care nu au fost răniți.

Familie de români implicată în Italia într-un grav accident rutier. Părinții, un copil mic și bunica au fost transportați la spital. Foto: Treviso Today

Pompierii sosiți la locul accidentului i-au extras pe tinerii italieni din Fordul Fiesta răsturnat pe șosea. Carabinierii din Portogruaro au deviat traficul, au închis secțiunea de stradă până la ora 7:45 și au efectuat cercetările. Nu au fost făcute publice deocamdată cauzele care au dus la producerea accidentului.

Operațiunile s-au încheiat în jurul orei 8:00.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20