Fată de 12 ani dispărută în Italia, apelul Poliței Române după ce tatăl a anunțat dispariția

O fată de numai 12 ani a dispărut în Italia, iar tatăl ei, care se află în România, nu mai știe nimic de ea din data de 15 octombrie 2019.

Denisa Ionela Moldovan este născută în data de 12 septembrie 2007 și este domiciliată în sectorul 2 din București, dar de curând a plecat în Italia și de trei zile nu se mai știe nimic de ea. Potrivit celor relatate pe site-ul Poliției Române, tatăl fetei, Ionel Moldovan, spune că ultima dată a vorbit cu ea marți și fata i-ar fi spus atunci că nu mai vrea să se întoarcă acasă. În apelul lor, polițiștii nu au specificat la cine sau în ce context a plecat fata de 12 ani în Italia.

„În data de 18.10.2019, am fost sesizați de numitul Moldovan Ionel despre faptul că fiica sa, minora Moldovan Ionela Denisa, a plecat în Italia, iar din data de 15.10.2019, când a discutat cu aceasta ultima dată, nu mai știe nimic despre ea. Moldovan Ionela Denisa i-a relatat telefonic că nu dorește să se mai întoarcă acasă și nici să discute la telefon”, transmit polițiștii din București.

Conform celor relatate de Poliția capitalei, Denisa Ionela Moldovan are 1,60 metri înălțime, 60 de kg greutate, piele albă, corpolență atletică, păr șaten, lung și drept, cu cărare pe mijloc, față de formă ovală, frunte de înălțime mijlocie, verticală, ochi căprui de mărime medie, urechi ovale de mărime mijlocie, mâini și picioare de lungime normală. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la data dispariției.

Denisa Ionela Moldovan, 12 ani, dispărută în Italia

Oricine are informații despre această fată este rugat să sune la numărul de telefon 0040 021 252 5103 care aparține Poliției Sectorului 2 al capitalei sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de Poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol