Femeia română dată dispărută de sora sa a fost găsită moartă

Dumitra Plopeanu, femeia în vârstă de 67 de ani dată dispărută în țară și străinătate de sora sa a fost găsită moartă la Galați. Conform ziarului Monitorul de Galați, Dumitra Plopeanu a fost ucisă, iar trupul său neînsuflețit a fost tranșat și aruncat în saci de gunoi.

Descoperirea sacilor în care zăcea trupul neînsuflețit a fost făcută pe marginea drumului de centură al Galațiului, chiar lângă cimitir. Se pare că femeia a avut o moarte violentă, mâinile și picioarele fiindu-i secționate de corp.

Poliţia şi Parchetul au declanşat imediat o anchetă, iar în urma verificărilor a fost identificat un principal suspect, pe nume Vasile Tofan.

Potrivit datelor furnizate de autorități s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor si profanare de cadavre împotriva unui bărbat în vârstă de 75 de ani. Omorul a avut loc în apartamentul acestuia, trupul femeii a fost tranșat în cadă, pus în saci şi lăsat în zona unde a şi fost descoperit.

Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetări la faţa locului. Victima, Dumitra Popeanu avea o relație cu suspectul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Vasile Tofan în momentul arestului. Foto: Observator
Distribuie acest articol