Femeie căsătorită cu o păpușă din cârpe: „Avem trei copii și soțul este îngrijorat că nu vom putea plăti facturile”

O femeie în vârstă de 37 de ani din Brazilia, Meirivone Rocha Moraes, trăiește o viață de familie neobișnuită, fiind „căsătorită” cu Marcelo, o păpușă din material textil, de mărime naturală.

Ea s-a „căsătorit” cu o păpușă și a organizat chiar și o petrecere de nuntă, dar recunoaște că viața lor de familie este „complicată” după ce au avut împreună trei copii, relatează Daily mail.

Femeia susține că soțul ei, o păpuşă din cârpe pe care i-au fost cusuţi ochii, nasul, gura şi părul, este stresat de responsabilitatea pe care o are, cea de a-și întreține familia.

photo_2024-01-17_16-34-32
Sursa foto: Daily mail

Cuplul are trei „copii” păpușă: Marcelino, în vârstă de un an, și gemenii nou-născuți Marcela și Emilia

Deși viața de familie este plină de provocări, femeia afirmă că găsește bucurie în casa lor plină de dragoste și râsete.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a povestit recent că soțul ei, Marcelo, a resimțit stresul financiar al creșterii familiei, îngrijorându-se de costurile legate de hrană, îmbrăcăminte, chirie, utilități și medicamente.

Cu toate acestea, visul său a fost întotdeauna să aibă o familie și copii:

„În viața de zi cu zi, Marcelo și cu mine avem multe sarcini cu bebelușii, precum și cu îngrijirea primului nostru copil.

Și chiar când sunt obosită, el [soțul meu] mă ajută să le fac baie, să le dau de mănâncare și să-i adorm”, a spus femeia.

photo_2024-01-17_16-40-54
Sursa foto: Daily mail

Meirivone, la rândul ei, își dorește să-și cumpere propria casă și urmărește piața de imobiliare pe internet:

„De la căsătoria noastră, în 2018, am căutat pe internet în fiecare zi. Nu mă voi da bătută”, a menționat ea.

photo_2024-01-17_16-35-45
Sursa foto: Daily mail

Cuplul a fost subiectul mai multor știri neobișnuite în ultimii ani, inclusiv zvonuri de infidelitate și răpiri. În 2021, femeia a organizat o petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului, la care au participat aproximativ 40 de persoane, inclusiv membri ai familiei și prieteni.

În cadrul petrecerii, Meirivone a folosit o fumigenă care a emis o culoare roz, semnalând că bebelușul va fi o fată. Clipul postat pe rețelele sociale a stârnit confuzie și uimire printre internauți.

- Continuarea după publicitate -

Mai mult, Meirivone a acuzat anterior că Marcelo a înșelat-o de două ori, iar ca pedeapsă i-a detașat „penisul” de păpușă.

Într-o întorsătură dramatică a evenimentelor, pe parcursul lunii februarie, ea a susținut că fiul lor, Marcelino, a fost răpit, cerând ajutorul comunității prin postarea de anunțuri în cartier. Din fericire, Marcelino a fost găsit teafăr și a participat la petrecerea surorii sale.

@rotalianul