O femeie din Italia a ajuns la spital cu o tumoare de 8 kilograme pe ovare. Credea că s-a îngrășat

O femeie în vârstă de 61 de ani din Italia, care acuza dureri abdominale și credea că s-a îngrășat, a descoperit că de fapt avea o tumoare gigant, de 8 kilograme, pe ovare. Pacienta a fost programată imediat pentru operație și a suferit o intervenție chirurgicală în secția de obstetrică și ginecologie a spitalului Di Venere din Bari, relatează Fanpage.

Totul s-a întâmplat în doar 10 zile, de când femeia a fost sfătuită să facă o rezonanță magnetică și până la operație.

Radiografia a scos la iveală prezența unei mase uriașe în abdomen, începând de la podeaua pelviană (perineu) și până sub diafragmă. Un tablou clinic alarmant și complicat.

De ceva vreme începuse să experimenteze dureri severe și umflături abdominale care o obligaseră să meargă la medici și să se supună unor teste clinice specifice. Astfel, femeia, domiciliată într-o localitate din regiunea Puglia, a descoperit că are o masă tumorală uriașă care a crescut disproporționat, ajungând la o greutate de opt kilograme și măsurând 32 de centimetri pe 32.

A fost operată marți, 18 octombrie 2022, în secția de obstetrică și ginecologie a spitalului Di Venere din Bari. Intervenția medicală, care a durat aproximativ trei ore și jumătate, a fost efectuată de echipa medicală condusă de către profesorul Mario Vicino și a fost finalizată cu succes.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI