Femeie din Italia găsită moartă în liftul blocat între două etaje

Locuitorii unui cartier din Palermo (Sicilia) au fost martorii unei tragedii teribile într-un bloc de pe via Oreto. O femeie în vârstă de 61 de ani, Francesca Marchione, a fost găsită moartă în interiorul unui ascensor blocat între două etaje.

În prezent, autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs această tragedie, neputând stabili dacă femeia a rămas blocată din cauza unei întreruperi de curent sau a unui defect tehnic.

Descoperirea macabră a avut loc astăzi, miercuri, 26 iulie, când localnicii au telefonat la serviciile de urgență și au anunțat că ascensorul din clădirea respectivă nu funcționează de mai multe ore, relatează Fanpage.

Tehnicienii au intervenit la fața locului, dar când au deblocat liftul au descoperit în interior corpul fără viață al femeii.

„După ce am fost alertați că ascensorul nu funcționează și că o persoană ar putea fi blocată în interior, am intervenit imediat. Din păcate, când am ajuns acolo, am găsit-o pe doamna Francesca Marchione fără viață în interiorul ascensorului”, a declarat un reprezentant al serviciului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipajul medical de la 118 nu a putut face altceva decât să confirme că femeia era decedată.

În momentul de față, investigațiile sunt în plină desfășurare, iar poliția încearcă să determine cauza exactă a decesului și motivele pentru care ascensorul a rămas blocat.

Nu se poate preciza dacă s-a întrerupt brusc curentul sau a fost un defect tehnic, iar autoritățile continuă să strângă dovezi și să interogheze martorii.