Femeie din Italia ucisă de câinii săi în ziua de Crăciun, în timp ce le dădea de mâncare

O femeie în vârstă de 68 de ani din Concordia sulla Secchia, provincia Modena (Emilia-Romagna), a murit duminică, 25 decembrie, ucisă de cei doi câini ai săi din rasa Rottweiler, relatează Corriere della Sera.

Victima se numea Iolanda Besutti și tragedia s-a petrecut în grădina casei sale, puțin după ora 12:00 din ziua de Crăciun. Cei doi câini mai fuseseră deja în trecut protagoniștii unui alt atac asupra stăpânei lor.

Nu se știe deocamdată cu exactitate ce anume a înfuriat atât de tare cele două animale încât să-și atace stăpâna. Cert este că în timp ce primeau de mâncare s-au năpustit asupra femeii și i-au provocat răni deosebit de grave la brațe și în zona capului.

Soțul victimei nu era acasă, iar fiica sa, care a auzit strigătele de ajutor ale mamei sale, i-a sărit imediat în ajutor.

La fața locului au intervenit imediat pompierii din San Felice, polițiștii locali și personalul sanitar de la 118. Starea femeii a fost de la început una foarte gravă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Iolanda Besutti a fost transportată la Spitalul Baggiovara din Modena unde, din păcate, a ajuns fără viață. Ea a decedat în ambulanță. Procurorul de serviciu a dispus efectuarea necropsiei cadavrului care a fost transferat la Medicina legală.

Cele două animale au fost preluate de poliția veterinară și riscă acum să fie ucise. Nu a fost prima dată când și-au atacat stăpâna, femeia a mai fost mușcată în trecut de cei doi câini.

Distribuie acest articol