Femeie din Italia, ucisă din greșeală cu drujba de către soțul său. „Mi-am omorât soția, ajutați-mă, vă rog!”

O femeie în vârstă de 73 de ani, din Imbersago, provincia Lecco, a murit sâmbătă, 18 martie, în urma rănilor grave suferite într-un accident petrecut în grădina case sale. Soțul ei, care a căzut de pe scară în timp ce tăia gardul viu, a ucis-o cu drujba.

Conform informațiilor publicate de Il Giorno, Paola Martinelli și Fausto Canteri, soțul său în vârstă de 77 de ani, făceau niște lucrări de grădinărit în curtea casei lor situate pe via Monsereno, în Imbersago.

Bărbatul tăia gardul viu, urcat pe o scară pe care o susținea soția sa. Din motive necunoscute, pensionarul și-a pierdut la un moment dat echilibrul și a căzut la pământ.

În cădere și-a lovit soția cu drujba, în umărul drept, aproape amputându-i brațul. Femeia ar fi încercat să oprească sângerarea cu mâna stângă, dar și-a pierdut imediat cunoștința, căzând la pământ într-o baltă de sânge. „Mi-am omorât soția, am ucis-o, ajutați-mă, vă rog!”, a strigat Fausto disperat.

Fiica lor, Monica, fost consilier la primăria din localitate, care locuiește alături împreună cu soțul său, a sunat după ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Paola Martinelli și Fausto Canteri. Sursa foto: Il Giorno

Salvatorii de la Agenția Regională de Urgență din Lombardia (Areu) s-au deplasat imediat la fața locului, cu o ambulanță și un elicopter. Cu toate acestea, din cauza hemoragiei care s-a declanșat în urma tăieturilor adânci pe care le-a suferit, femeia a murit la scurt timp.

De asemenea, la fața locului au fost prezenți carabinierii care au efectuat toate constatările pentru a reconstitui cu exactitate dinamica celor întâmplate. Ei au declarat că nimic nu sugerează altceva decât un accident.

Distribuie acest articol