Cutremur în Italia: Își sună mama să afle dacă e bine, era moartă de două luni

Descoperire macabră la Ancona unde o femeie de 78 de ani care locuia singură a fost găsită moartă în casă după ce fiica sa, îngrijorată în urma cutremurului care a avut loc în dimineața de miercuri, 9 noiembrie, a sunat-o la telefon, dar nimeni nu i-a răspuns. Pensionara era decedată de două luni, timp în care nimeni nu s-a interesat de soarta sa, relatează Fanpage.

Seismul, cu epicentrul în mare, la numai câteva zeci de kilometri de regiunea Marche și la o adâncime de doar 8 km, a zguduit mare parte din estul, centrul și nord-estul Peninsulei.

Fiica femeii în cauză, după ce a aflat de puternicul cutremur, a sunat-o pe mama sa, dar pentru că nu i-a răspuns la telefon a decis să anunțe carabinierii. Ajunși la domiciliul pensionarei de pe via Ricostruzione, militarii au intrat în casă cu ajutorul pompierilor și au făcut descoperirea macabră. Trupul femeii era întins pe podea, într-o stare avansată de descompunere.

Medicul legist care a intervenit la fața locului a emis ipoteza că decesul a avut loc cu cel puțin două luni în urmă. Nimeni nu a căutat-o ​​pe femeie în această perioadă și nici nu a observat absența ei. A fost necesar un cutremur puternic, urmat de nenumărate replici, pentru a face posibilă constatarea morții bătrânei, care ar fi decedat din cauze naturale.

Bătrâna, originară din Vallo della Lucania, provincia Salerno, locuia de ani de zile la Ancona și nu avea rude în oraș. Locuia singură în apartament și avea o singură fiică. Aceasta ar locui la mare distanță de casa mamei sale și relațiile între ele s-au răcit de mult timp, din cauza diferențelor de caracter.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O poveste asemănătoare cu cea a unui pensionar din Bari, în vârstă de 82 de ani, care a fost găsit mort în apartamentul său. Și în acest caz cadavrul a fost găsit în stare avansată de descompunere, abia după ce fiica bătrânului l-a căutat la telefon, dar nu a primit răspuns. La fel ca în cazul bătrânei din Ancona, medicul legist a declarat că decesul a avut loc cu cel puțin două luni în urmă.

Distribuie acest articol