Femeie găsită pe stradă în Italia cu un făt mort într-un sac și aproape leșinată

Descoperire îngrozitoare în orașul italian Casal di Principe, provincia Caserta din Campania,  unde o femeie a fost găsită în stradă cu un făt de câteva luni, mort, într-un sac.

Dramaticul eveniment s-a petrecut pe via San Nicola din localitatea menționată mai sus, iar cei care au sesizat prezența alarmantă a femeii au fost trecătorii, conform celor relatate de Caserta News.

Femeia, aflată într-o stare de confuzie avansată, era aproape leșinată, stârnind îngrijorarea celor care se aflau în trecere prin zonă.

După ce oamenii au sunat la 118, la fața locului au intervenit în scurt timp paramedicii cu o ambulanță, care i-au oferit primele îngrijiri femeii și au transportat-o apoi la spitalul Giuseppe Moscati din Aversa.

Ea se află acum internată, iar medicii se mențin rezervați cu privire la starea sa de sănătate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Personalul medical de la spital a informat carabinierii din Casal di Principe despre situație, iar aceștia au inițiat o anchetă.

Conform primelor investigații, se pare că femeia, în vârstă de 41 de ani și de naționalitate marocană, a suferit un avort în plină stradă.

Încă nu se știe dacă a fost un avort spontan sau indus – ancheta în curs va clarifica aceste detalii.

Femeia nu are un statut legal în Italia și, după ce va fi externată, autoritățile vor continua procesul de identificare.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Giugliano in Campania pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut avortul.

Este posibil ca femeia să locuiască în zona în care a fost găsită sau să fi fost abandonată pe stradă de cineva.

Carabinierii din Casal di Principe, care conduc investigația, au stat de vorbă cu mai multe persoane și au inspectat diverse locuințe din vecinătate pentru a identifica posibila locuință a femeii.

Imediat ce starea sa de sănătate i-o va permite, va fi interogată de carabinieri cu privire la acest incident. Până în prezent, nu au fost luate măsuri legale împotriva ei.