Femeie moartă în Italia: A încercat să-și otrăvească mama, apoi s-a aruncat de la fereastră

Un fapt cutremurător s-a întâmplat duminică, 10 septembrie, într-o zonă liniștită din Bologna, unde o femeie în vârstă de 63 de ani a încercat să-și otrăvească mama de 86 de ani, după care s-a sinucis, aruncându-se pe fereastră.

În fața intrării locuinței din blocul situat pe strada Daniele Manin, în apropierea hipodromului, carabinierii au descoperit un bilet alarmant: „Am ucis-o pe bunică, acum e rândul meu”.

Autoarea acestui bilet era femeia care și-a pus capăt vieții, informează Fanpage.

Evenimentele tragice s-au derulat în intimitatea locuinței lor. Ambele, mamă și fiică, erau originare din provincia Bologna, dar locuiau de mult timp în zona Corticella, în același bloc. Apartamentele lor erau amplasate unul în fața celuilalt, la etajul al cincilea al clădirii.

Conform reconstituirii preliminare a evenimentelor, femeia ieșise din casă pentru a merge la cumpărături.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La întoarcere și-a pus în aplicare planul sinistru: a lăsat biletul însoțit de câteva obiecte personale în fața ușii apartamentului său.

Apoi, a administrat mamei sale un amestec de medicamente, înainte de a face pasul fatal și a se arunca pe fereastră.

Carabinierii, alertați de vecinii care au auzit zgomotul produs de căderea femeii, au intrat în locuință și au descoperit-o pe bătrână inconștientă. Lângă ea se aflau mai multe cutii de medicamente complet goale.

Echipele medicale care au fost chemate de urgență la fața locului i-au acordat bătrânei primul ajutor, administrându-i un antidot.

Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Maggiore din Bologna, unde, în prezent, se află în stare stabilă.

Din fericire, în ciuda tentativei de otrăvire, octogenara nu se află în pericol de moarte. Pentru fiica sa, însă, ajutorul a venit prea târziu.

Investigațiile ulterioare au dezvăluit că femeia în vârstă de 63 de ani suferea de mai mult timp de depresie.

Distribuie acest articol