Femeie moartă în Italia după ce a fost operată pe masa din bucătărie

O femeie din Italia, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost tratată de cancer cu ceaiuri din plante și cu meditație. Anterior, fusese operată de o aluniță pe masa din bucătărie a unui centru naturist din Borzonasca, o localitate de lângă Genova. Doi dintre cei vinovaţi de moartea acesteia au ajuns în închisoare, în urma sentinței din data de 23 septembrie 2022.

Medicul Paolo Oneda și „mentorul” Paolo Bendinelli au fost condamnați la trei ani și patru luni de închisoare, informează Genova Today.

Cei doi, împreună cu psihologul centrului naturist Anidra, din Borzonasca, au fost judecați pentru moartea Robertei Repetto, ucisă de metastazele unei tumori declanșate după îndepărtarea unei alunițe.

Operația de îndepărtare a aluniței a fost făcută fără anestezie, pe masa din bucătăria centrului respectiv. Femeia a fost apoi tratată de cancer, timp de doi ani, cu ceaiuri din plante și cu meditație.

A murit la Spitalul San Martino din Genova, unde a ajuns în condiții disperate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La sfârșitul lunii iunie, procurorul adjunct Gabriella Dotto a cerut 16 ani de închisoare pentru „mentorul” centrului, Paolo Bendinelli, 14 ani pentru medicul Paolo Oneda și 10 pentru psihologul Paola Dora.

Sentința, prin care psihologul a fost achitat, iar ceilalți doi au fost condamnați la doar 3 ani și 4 luni de închisoare, a nemulțumit familia victimei.

Distribuie acest articol