Femeie moartă în Italia sub ochii soțului, a căzut pe fereastră în timp ce curăța geamul

Un bărbat din Italia a trăit un moment extrem de tragic din viața sa, văzându-și soția murind în câteva secunde, fără să poată face nimic pentru a o ajuta.

Conform ziarului Il Messaggero, tragedia s-a petrecut în seara zilei de luni, 26 iunie 2023, în centru localității Perugia din Umbria, unde Carmela Pulvirenti, în vârstă de 57 de ani, a căzut de la etajul al doilea al clădirii în care locuia.

Soțul ei a sunat imediat la 118, iar carabinierii și o echipă de salvare au ajuns rapid la locul incidentului. Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, viața sa a fost răpusă în urma impactului cu solul.

Potrivit reconstituirii evenimentelor făcută de forțele de ordine, se pare că femeia a căzut în mod neașteptat de pe o scară pe care se afla în timp ce curăța o fereastră deschisă.

Femeia de 57 de ani și-ar fi pierdut brusc echilibrul, căzând în mod tragic pe stradă, cu un impact devastator care i-a fost fatal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dinamica accidentului, conform anchetatorilor și investigatorilor, ar fi confirmată substanțial de analiza evenimentelor și de mărturia soțului, aflat mult timp în șoc.

Tragicul accident nu pare să necesite alte investigații suplimentare, astfel încât în cursul dimineții de marți, 27 iunie, Parchetul a autorizat returnarea corpului neînsuflețit către familia răposatei pentru a fi înmormântat.

Această dramă a lăsat înmărmurită nu numai familia femeii, ci și locuitorii de pe acea stradă pe care Carmela Pulvirenti locuia și era foarte apreciată de toți.

Distribuie acest articol