O femeie a murit pe un aeroport după ce a căzut de la 15 metri înălțime de pe podul de îmbarcare în avion

O femeie în vârstă de 32 de ani a decedat după ce a căzut de la o înălțime de peste 15 metri, de pe podul de îmbarcare al unui avion ce urma să decoleze în seara zilei de luni, 12 decembrie 2022, de pe aeroportul Adnan Menderes din orașul turc Izmir (Anatolia).

Martorii susțin că tânăra se afla într-o discuție aprinsă la telefon cu o persoană misterioasă în momentul în care a căzut de pe podul de îmbarcare, ceea ce pune tragicul incident pe seama neatenției acesteia în momentul îmbarcării în aeronavă.

Potrivit ziarului britanic Mirror, femeia se numea Beyza Taskiran, era de naționalitate turcă și era directorul de marketing al unei companii IT din Antalya.

Beyza Taskiran, 32 de ani, moartă după ce a căzut de pe podul de îmbarcare al unui avion.

Anchetatorii presupun că aceasta se întorcea pe „Coasta de Turcoaz” (o superbă zonă turistică din Turcia, aflată pe coasta Mării Mediterane între provincia Antalya și districtul Fethiye) cu un zbor ce decola la ora 22:00, după ce participase la un târg de turism din Izmir.

Potrivit raportului autorităților aeroportului, Beyza a căzut printr-un gol dintre podul de îmbarcare și avion, iar în urma impactului cu asfaltul a decedat pe loc, sub privirile îngrozite ale celorlalți pasageri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Foto: Getty Images

Ea a fost declarată moartă la fața locului, în ciuda eforturilor serviciilor sanitare sosite de urgență.

Autoritățile turce au declanșat o anchetă cu privire la decesul femeii de 32 de ani, deși momentan poliția s-ar părea că nu o tratează ca fiind o moarte suspectă.

Martorii spun că Beyza a vorbit la telefon când a căzut în gol, iar poliția cercetează înregistrările telefonului ei pentru a identifica apelantul. Anchetatorii speră să obțină astfel o declarație de la apelantul misterios, în timp ce adună alte dovezi.

Această tragedie vine după ce o altă tânără și-a filmat, fără să vrea, ultimele clipe din viață înainte de a fi ucisă într-un accident aviatic petrecut în nord-vestul Turciei, la începutul acestei luni.

Burcu Saglam, o tânără cosmeticiană în vârstă de 22 de ani, și-a surprins ultimele momente la bordul avionului cu două locuri și chiar a pus videoclipului titlul de rău augur „Byee”, cu puțin înainte ca acesta să se prăbușească în districtul Osmangazi din provincia Bursa.

De asemenea, tânăra a distribuit acel videoclip cu zborul ei nefericit pe pagina ei de Instagram, surprinzând în mod straniu momentele dinaintea dezastrului.

Imaginile terifiante ale ultimelor clipe din viața tinerei arată cum avionul se îndreaptă spre cer, înainte de a tăia cu una dintre aripi o linie electrică aeriană, incident ce a făcut ca aparatul de zbor să ia foc.

Atât Burcu, cât și pilotul Hakan Koksal, în vârstă de 54 de ani, au fost declarați decedați imediat după prăbușirea avionului cuprins de flăcări.