Femeie română acuzată de înșelăciune de un bărbat italian: „Da, mă căsătoresc cu tine!”. El îi trimite 45 000 de euro, ea era deja căsătorită

O tânără femeie română în vârstă de 33 de ani este acuzată de fraudă în dauna unui bărbat italian rezident la Vicenza, provincia Veneto din Italia. Acesta a acționat-o în judecată după ce femeia l-a prejudiciat de suma de 45 000 de euro, informează ilgiornaledivicenza.it.

După ce se îndrăgostise de femeie, bărbatul italian, Paolo Z., în vârstă de 45 de ani, o invitase să locuiască cu el, în casa sa și o ceruse de soție. Inițial, românca a acceptat cererea în căsătorie a italianului dar la puțin timp după aceea, invocând presupuse probleme de sănătate ale mamei, s-a întors în România unde urma să rămână pentru o anumită perioadă de timp.

În timp ce femeia se afla în România sub motiv că își asista mama bolnavă, la cererea acesteia, bărbatul italian i-a trimis în mai multe tranșe suma de 45 000 de euro până când, cererile devenind tot mai mari bărbatul italian a intrat la bănuieli. A descoperit astfel că documentele anagrafice ale femeii, Elena P., cu care vroia să se căsătorească erau false și că în realitate femeia era deja căsătorită. Când el a descoperit acest lucru, femeia era deja de negăsit!

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul