O femeie română din Italia s-a înecat în timp ce făcea baie în mare

O femeie română în vârstă de 42 de ani a murit miercuri, 21 august 2019, pe o plajă din localitatea italiană Fermo (Marche) după ce s-a înecat în apa mării.

Tragedia a avut loc în această dimineață pe plaja liberă din nordul cartierului Lido Tre Archi, unde conaționala noastră intrase în apa mării pentru a se scălda. Din cauze necunoscute încă, femeia a început să dea semene că se află în dificultate când se afla la circa 50 de metri distanță de mal. Câteva persoane care au văzut-o că se îneca, au sărit imediat în apă pentru a o ajuta și între timp au sosit și salvamarii.

Sursa foto: cronachefermane.it

Când a fost scoasă la mal, conaționala noastră se afla deja în stare de inconștiență și medicul de pe ambulanța sosită la fața locului a început procedura de resuscitare. Între timp, a fost solicitată și intervenția unui elicopter pe plajă pentru a o transporta la spital, având în vedere starea foarte gravă a femeii românce. Din păcate conaționala noastră nu a mai putut fi salvată, iar personalul medical a fost nevoit să-i declare decesul.

La locul tragediei au intervenit de asemenea carabinierii și Garda Costieră din Porto San Giorgio pentru investigațiile de rigoare.

Sursa foto: cronachefermane.it