Româncă din Italia salvată de la moarte de un italian. Femeia a căzut în mare de pe niște stânci

O femeie română în vârstă de 46 de ani a fost salvată de la înec la Lido delle Nazioni, în provincia Ferrara, de un bărbat italian care nu a ezitat să se arunce în apa rece a mării când a auzit strigătele femeii care cerea ajutor. Conaționala noastră a căzut în mare în timp ce făcea o plimbare, relatează Il Resto del Carlino.

Femeia română este rezidentă la Forlì, în Emilia Romagna și în după amiaza zilei de miercuri, 21 octombrie, se afla la Lido delle Nazioni, o localitate turistică de pe malul Mării Adriatice, unde făcea o plimbare de-a lungul țărmului.

La un moment dat se pare că s-a urcat pe niște stânci de unde și-a pierdut brusc echilibrul și a căzut în apă. Țipetele de disperare ale femeii care nu reușea să ajungă la țărm au fost auzite de un bărbat italian în vârstă de 56 de ani, cu inițialele P.G., care nu a ezitat să se arunce în apa rece a mării pentru a-i salva viața. Decisivă a fost și intervenția unei alte femei de pe țărm care a asistat la întreaga scenă și a chemat repede ajutoare, inclusiv salvarea și carabinierii.

Între timp, bărbatul italian a reușit să ajungă la conaționala noastră și să o aducă la mal. Personalul medical de la 118 ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la spitalul din Lagosanto pentru investigații.

Carabinierii din Comacchio au preluat declarația femeii românce, a martorilor și a bărbatului care i-a salvat viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul