O femeie s-a dezbrăcat la bustul gol în avion și a mușcat un însoțitor de zbor. „Ucide-mă aici, dar eu o să fumez!”

O pasageră a unui zbor al companiei Aeroflot din Rusia a creat panică la bordul aeronavei în încercarea sa de a fuma o țigară.

Potrivit Daily Mail, femeia s-a dezbrăcat la bustul gol, în ciuda faptului că se aflau și minori printre pasageri, iar când însoțitorii de zbor au încercat să o convingă să se îmbrace, aceasta l-a mușcat pe unul dintre ei.

Anzhelika Moskvitina, 49 de ani. Foto: Mash/east2west news

Anzhelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani și de naționalitate rusă, a încercat mai întâi să intre în toaleta avionului și să fumeze, în timp ce avionul trecea prin turbulențe, dar personalul de bord a reușit să o oprească.

„Ucide-mă aici, dar eu o să fumez”, le-a spus Moskvitina însoțitorilor de zbor, care au încercat să o convingă să se îmbrace înapoi și să renunțe la comportamentul său nebunesc.

Rusoaica a început atunci să-și piardă mințile, și-a dat jos bluza și sutienul și a început să țipe la pasageri, spunându-le că vor muri cu toții.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Anzhelika Moskvitina, 49 de ani, s-a dezbrăcat la bustul gol și a făcut circ în avion. Foto: Mash/east2west news

Imediat după aceea, rusoaica s-a îndreptat către carlinga piloților și a încercat să pătrundă cu forța acolo.

„Am înțeles că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare, dar vreau să intru în carlingă”, a insistat pasagera agresivă.

Membrii personalului de bord au fost nevoiți între timp să o forțeze pe femeia de 49 de ani să se îmbrace, având în vedere că se expunea în fața copiiilor, dar aceasta l-a mușcat pe unul dintre ei.

Un însoțitor de zbor a fost mușcat de femeie în timp ce încerca să o îmbrace la loc. Foto: Mash/east2west news

În cele din urmă, mai mulți pasageri au intervenit și au ajutat însoțitorii de zbor să o mobilizeze pe femeie, iar căpitanul a dat ordin să-i fie puse cătușe de plastic la mâini.

- Continuarea după publicitate -

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20