Femeie ucisă în Italia și târâtă 8 kilometri cu mașina pe șosea. Șoferul este căutat de poliție

Accident rutier tragic în seara de sâmbătă, 19 noiembrie, la Marzocca, un cătun din zona Senigallia (Ancona). O femeie în vârstă de 81 de ani a fost lovită mortal de un autovehicul în timp ce își plimba câinele. După impact, trupul femeii a fost târât pentru aproximativ opt kilometri. Șoferul care a lovit-o nu s-a oprit și polițiștii lucrează pentru a reconstitui ceea ce s-a întâmplat și a identifica persoana responsabilă.

Se presupune că pensionara fost lovită de un vehicul în timp ce încerca să-și salveze câinele, care la rândul său a fost lovit de un alt autovehicul, relatează publicația Today.

Cadavrul bătrânei a fost observat pe via Podesti de un șofer în trecere care a anunțat autoritățile. Cu câteva minute mai devreme, în fața gării din Marzocca fusese semnalată prezența unui câine mort. Există o distanță de aproximativ 8 km între locul unde se afla câinele și locul unde a fost găsită femeia.

Potrivit celor reconstruite, victima, o femeie de origine germană, dar rezidentă în Marzocca, traversa strada cu câinele ei când un vehicul a lovit câinele și femeia târând-o pe acesta din urmă pe o distanță considerabilă. Polițiștii rutieri îl interoghează în aceste ore pe șoferul unei dube, care ar fi recunoscut că a lovit câinele, dar nu și pe bătrână. Cealaltă ipoteză este că femeia a fost lovită de un alt vehicul în timp ce încerca să-și salveze câinele.

Pe lângă Poliția rutieră, la locul accidentului au intervenit și carabinierii, pompierii și echipajul sanitar de la 118, urmând să fie achiziționate imaginile sistemelor de supraveghere video din zonă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20