Fereastra unui avion s-a crăpat parțial după decolarea de pe un aeroport din Italia. La bord se afla o echipă de fotbal

Panică în rândul jucătorilor clubului de fotbal din Palermo după ce o fereastră a avionului cu care zburau s-a crăpat parțial imediat după decolarea de pe aeroportul Falcone Borsellino, situat în orașul menționat mai sus din Sicilia.

Episodul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023, relatează cotidianul digital Palermo Today, în timp ce fotbaliștii se îndreptau cu avionul spre Pescara, în Abruzzo

Odată ajunși pe aeroportul din Pescara, echipa de fotbal urma să ia un autocar care să o ducă spre Ascoli Piceno, provincia cu același nume din Marche, unde avea programat un meci cu echipa locală de fotbal, la ora 14:00 de astăzi, 28 ianuarie.

La câteva minute după decolarea din Palermo însă, avionul care transporta fotbaliștii a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul de unde a plecat, din cauza unei crăpături parțiale apărută la o fereastră a aeronavei.

Panica în rândul jucătorilor a fost intensă până în momentul aterizării, mai precizează sursa citată, în special pentru noul venit în echipă, Gennaro Tutino. Cu toate acestea, aterizarea a avut loc fără probleme și niciun pasager nu a suferit răni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Meciul de fotbal dintre Palermo și Ascoli a fost amânat însă cu 24 de ore, urmând să se desfășoare duminică, 29 ianuarie, la ora 14:00.