Fermo – bărbat român de 35 de ani lovit în plin de o mașină în via degli Appenini. Internat în stare gravă.

Accidentul a avut loc în cartierul Montone din Fermo, provincia cu același nume din regiunea Marche, unde un bărbat român în vârstă de 35 de ani a fost lovit de o mașină Renault Twingo condusă de o cetățeană italiană, rezidentă în aceeași localitate.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10:30, din dimineața zilei de 29 ianuarie, 2017, pe via degli Appenini, în apropierea centrului social din zonă, unde automobilul condus de o femeie cu inițialele L.C., în vârstă de 30 de ani, a lovit în plin conaționalul nostru, cu inițialele N.B., care mergea împreună cu un amic de origine albaneză pe marginea străzii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Alertați de către amicul albanez al conaționalului nostru, la fața locului au intervenit de urgență medicii cu o ambulanță de la Crucea Verde care au constatat că victima a suferit o fractură cervicală în urma impactului și l-au transportat de urgență la spitalul Murri din zonă. Deși medicii s-au declarat rezervați în privința condițiilor victimei, au lăsat să se-nțeleagă că acesta nu se află în pericol de moarte în acest moment.

Pentru a reconstrui dinamica accidentului, la fața locului au intervenit agenții de la Poliția Locală din localitatea Fermo.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos