Fermo – bărbat român de 35 de ani lovit în plin de o mașină în via degli Appenini. Internat în stare gravă.

Accidentul a avut loc în cartierul Montone din Fermo, provincia cu același nume din regiunea Marche, unde un bărbat român în vârstă de 35 de ani a fost lovit de o mașină Renault Twingo condusă de o cetățeană italiană, rezidentă în aceeași localitate.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10:30, din dimineața zilei de 29 ianuarie, 2017, pe via degli Appenini, în apropierea centrului social din zonă, unde automobilul condus de o femeie cu inițialele L.C., în vârstă de 30 de ani, a lovit în plin conaționalul nostru, cu inițialele N.B., care mergea împreună cu un amic de origine albaneză pe marginea străzii.

Alertați de către amicul albanez al conaționalului nostru, la fața locului au intervenit de urgență medicii cu o ambulanță de la Crucea Verde care au constatat că victima a suferit o fractură cervicală în urma impactului și l-au transportat de urgență la spitalul Murri din zonă. Deși medicii s-au declarat rezervați în privința condițiilor victimei, au lăsat să se-nțeleagă că acesta nu se află în pericol de moarte în acest moment.

Pentru a reconstrui dinamica accidentului, la fața locului au intervenit agenții de la Poliția Locală din localitatea Fermo.

Distribuie acest articol