Fetele unei badante românce din Italia, violate de concubinul italian al femeii

Un bărbat italian, în vârstă de 30 de ani și rezident în provincia Mantova din Lombardia, este acuzat că a violat fiicele minore ale unei badante românce cu care inculpatul trăia în concubinaj.

Potrivit ziarului La Voce di Mantova, abuzurile s-au petrecut în anul 2016, dar ancheta s-a încheiat abia în urmă cu ceva timp, iar bărbatul a fost trimis în judecată pentru violență sexuală asupra unor minori.

În dimineața zilei de luni, 16 ianuarie 2023, a avut loc astfel prima ședință de judecată împotriva fostului concubin al româncei.

În boxa martorilor, mai precizează sursa citată, a urcat un mareșal de carabinieri din Casalmaggiore, provincia Mantova, acesta fiind cel care a înregistrat plângerea conaționalei noastre, depusă la data de 4 martie 2016.

Mareșalul a povestit în tribunal așadar că mama celor două victime, care la acea vreme aveau 17, respectiv 10 ani, sosise în Italia cu câțiva ani înainte de aceste oribile fapte și a început apoi o relație cu italianul de 30 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După o perioadă de timp însă, femeia a observat că fiicele sale se comportau într-un mod ciudat, motiv pentru care a decis să stea de vorbă cu ele.

Minorele au prins astfel curaj și i-au povestit mamei lor că iubitul ei a abuzat sexual de ele în repetate rânduri, mai ales pe timpul nopții, când românca era plecată de acasă la serviciu, ea lucrând ca badantă.

Cu fiica de 17 ani a româncei, bărbatul ar fi întreținut raporturi intime complete, a mai precizat mareșalul.

La finalizarea anchetei, italianul a fost trimis în judecată. Cu toate acestea, atât cele două victime, cât și mama lor, sunt de negăsit la această oră. Anchetatorii au indicii însă că acestea ar fi emigrant în Marea Britanie.

Următoarea ședință de judecată împotriva bărbatului italian va avea loc la data de 25 septembrie 2023, mai scrie sursa citată.