O fetiță de 10 ani din Italia a chemat poliția fiindcă tatăl o bătea pe mama ei. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat italian, în vârstă de 44 de ani și rezident în localitatea Anzio din provincia Roma, a fost arestat la data de 15 august 2022 după ce fiica lui de numai 10 ani a sunat la poliție și l-a denunțat că o bate pe mama ei.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, apelul la 112 a fost făcut de fetiță în jurul orei 14:00 din acea zi, aceasta fiind terorizată de violențele la care mama ei era supusă de tată chiar în fața sa și a fratelui de 12 ani.

„O lovește pe mama, mereu face așa. Veniți imediat!”, a spus minora la telefon. Polițiștii au intervenit apoi în scurt timp la locuința familiei respective și l-au găsit pe bărbatul violent plimbându-se nervos în fața micii vile de pe via Nettunense.

„De aici nu ieși pe picioarele tale. Trebuie să alegi între el și mine”, au declarat martorii că l-ar fi auzit pe bărbat țipând la soția sa. Motivul violențelor, așadar, nu era altul decât gelozia acestuia, care o acuza pe femeie că-l înșeală cu un alt bărbat.

Mai mult, nu este prima dată când au loc aceste violențe. Soția, în vârstă de 43 de ani și originară din Roma, l-a denunțat ea însăși pe bărbat în 2019 pentru că a bătut-o. Apoi a retras plângerea, probabil crezând că așa va fi mai bine pentru copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a ajuns de atunci de mai multe ori la Urgențe cu diferite răni și vânătăi, dar a refuzat mereu să spună ce s-a întâmplat cu adevărat și că soțul o bătea.

În cursul zilei de luni însă, polițiștii au reușit să o convingă să-l denunțe, iar soțul violent a fost arestat, urmând să fie judecat pentru faptele sale.

Femeia, în schimb, a ajuns și de această dată la Urgențe, unde medicii i-au dat 21 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca în urma rănilor provocate de soț.